נעלי ריצה מניעת פציעות עתידיות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

16/07/2017 | 10:42 | מאת: יעל

שלום, אני עושה בבית כל יום במשך שעה פעילות אירובית על האליפטיקל היצי מקצועי שיש לי עם התנגדות 16.בהליכון אני ברמת כושר של דופק 150 במהירות 7.5 אם זה אומר משהו. אשמח לדעת:בהתחשב בנתונים האלו של כל יום אימון של שעה באליפטיקל,כל כמה זמן מומלץ להחליף נעלי ספורט? תודה מראש

1.חסרים נתונים על גיל משקל, כמה קשה לך בזמן המאמץ במדרג של 1-10 2. נעלי ריצה כדאי להחליף כאשר נשחקות, או כאשר הסולייה שלהם מתעוותת. ניתן לראות זאת כאשר מניחים את הנעל על הרצפה ורואים שהסוליה נדחסה פנימה במוקדי הלחץ המרכזיים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ