שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

30/06/2013 | 01:23 | מאת: מישהו

במידה וגם הייתי עושה אירובי אחרי ארוחה נניח שעה אחרי הארוחה זה גם כן לא טוב מבחינת שריפת שומן? או שבגדול כל אירובי לא משנה מה בסופו של דבר ישרוף שומן לא? אם ירדתי 7 קילו עד עכשיו אין מצב שהכל זה שרירים ונוזלים נכון? חייב לרדת גם שומן? כי לא כל כך הקפדתי על אוכל לפני ואחרי האימון רק הקפדתי על צריכה מספקת של חלבון במהלך היום.

שלום, ללא ספק ששרפת שומן, בכל פעילות אירובית יש שריפה של % מסויים של שומן, שהולך וגדל ככל שמשך הפעילות מתארך. % השריר שישרף הוא קטן לאדם בריא גם אם לא הקפדת על תזונה מתאימה, אך גם את זה אפשר וכדאי למנוע.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ