חורש פיספסת אותי

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

04/06/2013 | 02:56 | מאת: שבי

שלום חורש. אני מתאמן בחדר כושר וגם משחק כדורגל באופן מקצועי. אחד התרגילים לכתפיים שאני עושה זה הרחקת משקולות לצדדים בעמידה, שאלתי היא- אם אני יעמוד על "פיתה" שחורה(עם ובלי עיניים עצומות) ואז יבצע את התרגיל זה יהיה אפקטיבי? או שזה תרגיל שלא כדאי להסתבך בו ולבצע אותו בצורה רגילה? 2.איזו השפעה פיזיולוגית (אם בכלל) יש לשתיית מים מרובה במהלך אימון משקולות בח.כ? תודה

שבי, הפיתה מוסיפה דרגות חופש לתרגיל ומשלבת רפלקסים החיוניים ליציבה של הגוף ונקראים רפלקסים פרופרוצפטיביים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ