דברים שלא שם....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

13/11/2010 | 10:12 | מאת: תמרה

בוקר טוב ושבת שלום , אני בת 28 ויש לי שאלה ... אני לא רוצה להתחיל להתבכיין פה על מר גורלי השלמתי עם זה מזמן אבל בכללי אני בדיכאון למעלה מעשר שנים עם כל מה שמשתמע מכך לא מצליחה להחזיק עבודה או זוגיות או קשרי משפחה נורמליים הייתי בטיפול פסיכולוגי אבל התייאשתי אני לא בדיוק בחורה ביישנית ולדבר עם פסיכולוג על אותם דברים שאני גם ככה מדברת עם כל העולם לא עוזר לי ניסיתי נוגדי דיכאון שלושה סוגים שונים והתופעות לוואי היו קשות מדי בשבילי ולכן וויתרתי גם על זה השאלה שלי היא: יש לי הזיות של חרקים זה בא בגלים במשל כשנה אולי קצת יותר אני רואה ג'וקים או עכבישים זוחלים על הקיר ואז אני מסובבת את הראש ומסתכלת ואין שם כלום בהתחלה זה היה רק ויזואלי עכשיו זה כבר נהיה מוחשי אני מתעוררת לפעמים בתחושה שמשהו זוחל לי על הרגל אבל אין שם כלום העניין הוא שכמו עם הדיכאון הבולימיה החתכים וכל שאר השריטות שלי אני למדתי לחיות גם עם זה הבעיה שזה כבר התחיל להשפיע עליי ביום יום כמו לשבת בחוץ עם חברה ולקפוץ על הרגליים באמצע השלוק כי ראיתי נחש זוחל מתחת לשולחן לכי עכשיו תסבירי אך ראית נחש שלא נמצא שם באמצע מסעדה בדיזינגוף סנטר :-) אשמח לדעתך המלומדת.....האם אני משתגעת?? תודה רבה ושבוע נפלא

תמרה שלום, את מתארת חוויות המשפיעות על תחושת היציבות הנפשית שלך, ומובילות אותך לשאול האם את משתגעת. ובכן, לא מקומי ולא מקומו של הפורום לתת תשובות מעין אלה. אני שם לב למצוקתך ומבין שאת בטיפול פסיכיאטרי, ומקווה שאת משתפת בגילוי את הפסיכיאטר המלווה אותך. בפורום הנוכחי אני מתייחס למצבים נפשיים המתלווים להתמודדות עם מחלה, פגיעה גופנית, נכות או מצב רפואי אחר. מהבנתי הראשונית את מצבך, הפורום הנכון יותר עבורך להתייעץ בו הוא זה של הפסיכולוגיה הקלינית. מאחל לך הצלחה במציאת הכתובת הנכונה לך

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית