שאלה- נכות בגלל כאבי גב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

13/02/2011 | 18:09 | מאת: אלי

בן כ 50 אזור מרכז. התחילו כאבי גב בכל עמוד השדרה והתגלו ניוונים והרבה בלט- דיסקים ולחץ על שורשי עצבים על כל המשתמע . בינתיים צריך גם לחפש עבודה חדשה די פקידותית, ולא יודע כיצד להתגבר/לחיות בכלל עם הכאבים. מחפש רופא שיקומי או/ו פסיכולוג שיקומי/ רפואי וכו'.. יש כאלו דברים בכללית מושלם? האם יש בכללית שירותי פסיכולוגיה רפואית או שיקומית? תודה

אלי שלום, אני מחזק את יוזמתך הנכונה ללוות את עצמך עם פסיכולוג שיקומי/רפואי הן במישור האישי והן בתעסוקתי. אתה מוזמן לפנות למרפאה לפסיכולוגיה רפואית בבילינסון (039377229) או לפסיכולוגים העובדים עם הקופה בקהילה (מידע דרך הסניף שלך או באמצעות אתר האינטרנט של הקופה) בהצלחה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית