שתן-לחץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

22/01/2011 | 11:03 | מאת: תומר

שלום, אני עומד בפני בחינת פסיכומטרי האורכת כשלוש וחצי שעות שבה אני בגלל הלחץ כנראה צריך ללכת להשתין לפחות פעמיים. אין לי זמן לצאת והדבר מהווה לי בעיה רצינית. חשבתי אולי אם יש כדור או תרופה כלשהי שאקח אותה רק למבחן כדי שישלול ממני את צורך לצאת לשירותים במהלך הבחינה. אשמח לתשובה . תודה

שלום תומר, אנא התייעץ עם רופא המשפחה שלך בסוגיה הזו לחילופין, ובמידה ואינך סובל מבעיה רפואית/גופנית המסבירה את מצבך, אני ממליץ לך ללמוד טכניקות הרפיה ווויסות מתחים אצל פסיכולוג רפואי. בהצלחה יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית