עזרה נפשית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

27/11/2010 | 19:35 | מאת: שולמית

אני בת אדם מוזרה מאוד אולי אתה תוכל להנחות אותי בלי ללכת לפסיכולוג ..... אני לא הלכתי בזרם תמיד הייתי שונה ,בגיל 15 התחתנתי בהריון הבאתי 2 ילדים ועשיתי הכל להתגרש עד כדי נסיונות התאבדות, בלי עבודה כסף או עזרה משפחתית התגרשתי חייתי עם גבר הבאתי ממנו ילד שיגעתי אותו עם התקפות קנאה חולנית חוסר אמונה צעקות ומכות התחתנתי איתו הבאתי עוד ילד, אני לא מוצאת מנוחה כמעט כל שנה אני עוברת למקום עבודה חדש ולא שרע לי אני פשוט רואה רק את הרע במקום ואחרי זה מתחרטת וגם נשארת כל כך הרבה זמן בגלל בעלי שלא נותן לי לעזוב . אני יכולה להיות עם מליון חברות ומשפחה ופתאום אני רבה עם כולם ורוצה להיות לבד מנתקת קשרים ויושבת בבית אוכלת לא מנקה או מבשלת יש לי 4 ילדים פשוט כל היום רואה טלויזיה מעשנת סגריות וחיה בעולם שלי ואז שוב אני יוצאת מבלה מבזבזבת כסף כאילו אין מחר ואין כסף יש לי חובות של 1000000 אלף שקל שבעלי לא יודע עליהם אני יודעת להסתדר מצויין בלהסתיר. אני יכולה פתאום לקום באמצע הלילה ולהפוך את הבית או לאפות ולבשל במשך ימים שלמים והכל נזרק או מחולק לחברות. אני עצבנית מקללת ומשתוללת כמו חיה ומצד שני אני נחמדה עוזרת אכפתית ( לכן החברים שלי נשארים הם אומרות שאני חברה טובה .... ברור הם לא ממש רואים אותי בתקופת הקריזה אני מתנתקת מהם ) הילדים דיי סובלים הבן הגדול אמר שהוא לא רוצה בת זוג עצבנית וצעקנית כמוני הוא בן 27 ועוד לא התחתן ...מפחד ! קראתי לאחרונה על מחלה שנקראת "מניה דיפרסיה" וראיתי שכל מה שכתוב שם עובר עלי במשך חיים שלמים אבל אני לא הלך לפסיכיאטר יש לי ילדים ואני לא רוצה שיחשבו שאני משוגעת ( למרות שכולם אומרים שאני צריכה דחוף טיפול פסיכיאטרי. השאלה שלי האם יכול להיות שאני באמת משוגעת האם פסיכאטר יגלה את זה כבר בפגישה הראשונה כי אני רוצה אולי כדורים ...כאילו בלי להמשיך טיפול.... משהו שירגיע אותי ? תודה רבה על עזרתך המשך יום נפלא

שולמית שלום, פנית לפורום פסיכולוגיה רפואית, בו אנו דנים בנושאי בריאות וחולי גופניים והקשרם הנפשי. אני ממליץ שתפני את דברייך גם לפורום פסיכולוגיה קלינית או פורום פסיכיאטריה שבאתר. עם זאת, אני מתרשם שפנייה לטיפול נפשי עבורך היא הצעד הנכון. פגישה עם פסיכיאטר בהחלט עשויה לתרום לא מעט לאיזון מצבך. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית