גידול מסוג אדנוקרצינומה במעי הדק

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

02/11/2010 | 11:05 | מאת: רינת

לאבי בן 65 הוציאו גידול מהמעי הדק. זו תופעה נדירה ולכן אין הרבה אינופרמציה בנושא. אשמח לקבל כל פיסת מידע והמלצות על רופאים שטיפלו בגידול במעי הדק

03/11/2010 | 23:55 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב אכן זהו גדול נדיר היכול להיות קשור למחלת הצליאק או מחלת קרון או ללא קשר לשתיהן. הטיפול הוא משולב על ידי גסטרואנטרולוגים כירורגים ואונקולוגים. יש לבחון את התכשיר הניתוחי כדי לשלול מחלת קרע שהיתה סמויה במעי הדק. לאחר הניתוח הטיפול הכימי נעשה על ידי האונקולוגים והמעקב וטיפול במחלת הרקע אם קיימת על ידי גסטרואנטרולוגים

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול