עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

06/03/2011 | 18:12 | מאת: מירב

שלום בצעתי CT למעקב לאחר 8 חודשי נתוח של כריתה חלקית של הקולון,גידול ממאיר להלן התשובות כבד טחול לבלב כליות רחם כולם תקינים בגודל ובמרקם,לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות לולאות מעיים ללא עיבוי דופן או הרחבה בולטת מצב לאחר כריתה חלקית של הקולון-ללא גושים סביב הסיכות הניתוחיות וללא הסננת שומן קשרי לימפה מוגדלים באזור הנתוח, בקע טבורי קטן המכיל שומר אודה לכם באם תאירו את עיני מה אומרים הסעיפים האחרונים,האם הגידול חזר? יש לי תור לרופא רק בעוד 3 שבועות תודה תודה

09/03/2011 | 08:10 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב הממצאים ממש לא מצביעים בהכרח על השנות קשרי למפה יכולים להיות מוגדלים גם מסיבות אחרות אך כדאי לבדוק. יש לעקוב ולשקול בצוע CT PET על ידי האונקולוג המטפל ובדיקות דם, המתיני לביקורת בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול