טיפולי כימותרפייה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

07/02/2011 | 07:43 | מאת: ליז

שלום רב סבתי בת 80 עברה ניתוח להסרת גידול במעיים כעת עוברת כימותרפייה לצורך מניעה נאמר לה שהכימותרפייה הינה במינון נמוך. יחד עם זאת היא קיבלה הוראה מרופאת המשפחה שאיש לא יבוא לבקר אותה בכדי שלא ידביקו אותה במחלות וחיידקים. סבתי נורא מתגעגעת לילדים ולנכדים הטיפול ייארך חצי שנה. האם בכל הזמן הזה אסור יהיה לה להפגש איתנו? תודה רבה

07/02/2011 | 11:08 | מאת: ד"ר עינת שחם-שמואלי

מה פתאום?!?! הזהירות הזו מוגזמת!. מותר (ורצוי) שיבואו לבקר את סבתא בתנאי שלא חולים במחלת חום או מחלה מדבקת אחרת. כל מי שבריא - אין שום בעיה לבקר את סבתא, ואפילו לחבק ולנשק.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול