דם מסביב לפי הטבעת

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

20/01/2011 | 16:40 | מאת: טל

אני בת 30 וחצי סובלת מדי פעם מדם סביב פי הטבעת כאילו המקום חתוך(הסתכלתי בראי)וזה קורה בד"כ לאחר התאמצות מרובה על הרגליים.יש לציין כי אני אוכלת המון חריף במהלך היום ומעבר לזה לאחרונה גיליתי כי כשיש לי צורך בהתאמצות לקיבה יש לי דם גם בפנים (פנימי) שלא רואים כשאני מנגבת את האזור.האם אני צריכה לחשוש מסרטן מעי הגס?

20/01/2011 | 21:57 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב מציעה לך לפנות לגסטרואנטרולג לאיפיון התלונות ושקילת בדיקה אנדוסוקפית קצרה בשם סגמואידוסקופיה אלא אם יש סמנים נוספים שיצדיקו הערכה מלאה של המעי, הסיכוי לסרטן בגילך הוא נמוך מאוד

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול