כאבים בלתי נסבלים מהרקטום

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

10/12/2012 | 08:46 | מאת: דיאנה

שלום, אבא שלי עבר ניתוח להסרת סרטן המעי לפני 5 חודשים. סרטן באורך 10 ס"מ שכלל גם את הרקטום (לפני הניתוח עבר 5 שבועות של הקרנות וכימו). אבי סבל מאוד מהרקטום כי היו לא יציאות מימיות במשך חודשים ועוד ההקרנות הוא סבל כל כך זה גרם לא לכאבים עזים שלא יכל לשבת. לאחר הניתוח היה לו סטומה במשך 4 חודשים ולפני חודש הוא נותח שנית. הוא החל שוב יציאות מימיות ושוב הכאבים הנוראים ושוב הוא לא יכול לשבת - כאילו הגלגל חזר אחורה. עכשיו היציאות הסתדרו לו אבל הכאבים לא עוזבים אותו והוא החל כימו בכדורים לפני שבוע לתקופה של 5 חודשים הוא צריך לקחת את הכדורים. מה ניתן לעשות? למה שוב הכאבים חזרו לו? הוא אלרגי למשפחת המורפיום. ואופטלגין לא עוזר. אנחנו לא רואים אור בקצה המנהרה. הוא ממש סובל...לא יודעים מה לעשות. ואיך לעזור.

10/12/2012 | 10:52 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב אני מניחה שיש לכם אונקולוג מטפל אנא פנו אליו או אליה לשם הכוונה, בחלק מהמרכזים ישנם גסטרואנטרולוגים המתחמחים בטיפול בבעיות אלו, יש כאן מורכבות שלא מאפשרת יעוץ צפורט דרך האינטרנט בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול