סימפטומים

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

12/10/2012 | 12:46 | מאת: אוריאל

האם באופן עקרוני התקפים של כאבי בטן תחתונה אחת לכמה חודשים לפעמים בליווי חום לא גבוה הנמשכים בין 3 ל5 ימים וחולפים עצמונית יכולים להיות סימנים לגידול סרטני במעי הגס (גם אם בסבירות נמוכה)? אני בן 38 בין ההתקפים שלשולים מדי פעם אי נוחות מדי פעם מיחושים במקום מדי פעם ועייפות. מזה לא מעט שנים יש לי את הסימפטומים הללו. הרופאים מכוונים לfmf אך לא נמצאו מוטציות המוצא שלי לא בדיוק מתאים ואין מקרים במשפחה. כמו כן יש גם אבסס כרוני פריאנאלי עם התקשות. עדיין נמצא בברור כללי אשמח לשמוע חוות דעת על הסבירות\ אפשרות לגידול אם ישנה ואם הסימפטומים שתיארתי יכולים להצביע על כך.

19/11/2012 | 15:22 | מאת: ד"ר רויטל קריב

על פניו לא נשמע אפיני לגדול אך דורש ברור על ידי גסטרואנטרולוג

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול