כאבים בכתף-

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

21/11/2010 | 13:48 | מאת: אילה

חמתי לפני כחודש איבחנו ב CT שיש לה גוש במעיים, וחייבים לנתח לא ברור מה זה. ביום הניתוח, פתחו את הבטן וישר סגרו.. אמרו אין מה לעשות התפשט בכל הבטן, הרופאים הקציבו גג חודש ימים..... כרגע היא עברה לטיפול בבית, הוספיס... ומחוברת מידי יום לאוכל דרך הווריד, TPN בכללי היא בסדר, משתפרת.. יש לה הרבה על כאבים בכתף, במיוחד בערב ובלילה, וגם התחילו הקאות.....

22/11/2010 | 16:07 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב מצטערת מאוד לשמוע על המקרה המצער. בשלב זה מאוד חשוב הטיפול התומך ואין לקחת את התחזית של חודש ימים כמנטרה... המטופל הינו בזכות עצמו והמאבק שלו וקשה לחזות במדוייק, אך אין ספק שהמחלה במצב מתקדם. כאבים בכתף יכולים לנבוע מהקרנה של כאב או גרוי לסרעפת וכאמור טיפול נגד כאב תרופתי או כחלק מטיפול ברפואה משלימה עשוי לסייע. מאחלת לכם התמודדות קלה וכמה שפחות סבל

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול