שינויים ביציאות ודם

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

27/12/2011 | 10:05 | מאת: יעל

אני בת 26 וכבר בערך כשנה סובלת מכל מיני תסמינים מוזרים- זה התחיל מכאבי בטן בבטן עליונה בצד שמאל (קו אלכסוני בין הצלעות לטבור), הכאבים באים והולכים. במקביל לכאבים החלו גם שינויים ביציאות- ישנם ימים שהיציאות תקינות (1-2) ביום וישנם ימים של 4-5 יציאות רכות ולעיתים אף שלשולים. בנוסף, כאשר היציאות קשות, אני רואה דן טרי על החלק התחתון של הצואה ועל הנייר בניגוב. הייתי לפני כמה חודשים אצל פרוקטולוג שאבחן פיסורה ונתן לי משחה שעזרב לתקופה מסויימת אבל הדימום חזר. הייתי בנוסף אצל גסטרולוג וביצעתי בדיקת סיגמו, בדיקות דם, בדיקת רגישות לצליאק, בדיקת טפילים בצואה והכל יצא תקין. השילוב בין הדם לתסמינים האחרים מאוד מלחיץ אותי, האם באמת ייתכן שמדובר בשני דברים שלא קשורים אחד לשני? האם בדיקת הסיגמו מספיקה או שאני צריכה לעשות גם קולונסקופיה? איזה בדיקות נוספות כדאי שאעשה?

09/02/2012 | 10:30 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב נשמע שעברת את הברור הדרוש החלטה על קולונוסופקיה תעשה על ידי הגסטרואננטרולוג הנטפל לפי הרושם הקליני ובדיקות המעבדה המפורטות כולל הרקע הרפואי שלך

09/02/2012 | 10:30 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב נשמע שעברת את הברור הדרוש החלטה על קולונוסופקיה תעשה על ידי הגסטרואננטרולוג הנטפל לפי הרושם הקליני ובדיקות המעבדה המפורטות כולל הרקע הרפואי שלך

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול