לקיחת לעקסדין לפני קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

25/11/2018 | 08:51 | מאת: אביטל

אני אצורה מחר לעבור בדיקת קולנוסקופיה והיום בלילה נטלתי 2 כדורי לעקסדין. יש לי בחילות איומות. האם זה נורמלי או עליי לגשת לרופא?

הי מקווה שהיה בסדר. בחילות זה נורמלית וחלק גדול של מקומות נותנים נגד בחילות יחד עם הלקסדין

27/11/2018 | 19:11 | מאת: אביטל

תודה על תגובתך! כבר עברתי את התהליך. אני מרבישה נורא יום אחרי. חושבת שבגלל ההרדמה/טשטוש. מה התופעות לוואי שיכולות להיות ובאיזה מקרה כשאי לגשת לרופא?

כאבים חזקים חום גבוה הקאות מרובות משהו אחר שלא רגיל כמו דימום או אחרת תרגישו טוב

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול