בדיקת קפסולה של המעי הגס

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

10/06/2018 | 16:13 | מאת: לוסי

שלום, אימי בת 65, הופנתה ע״י הרופא לעבור בדיקת קולונוסקופיה (כבדיקה שגרתית בגלל הגיל) היא מאוד חוששת מהבדיקה הזו, עד כדי הימנעות, והומלץ לה לבצע את בדיקת הקפסולה של המעי באופן פרטי . 1. האם הבדיקה הנ״ל באמת יכולה להוות תחליף לבדיקת קולונוסקופיה הרגילה ? כאמור אימי לא סובלת מתסמינים כלשהם 2. קיבלנו המלצה לבצע את הבדיקה במרכז הרפואי בשם בסט מדיקל בחדרה http://bestmedical.co.il/ האם המרכז הזה מוכר ומומלץ? בתודה מראש! לוסי

שלום לוסי, אפילו אמא שלך היא בת 65 ובסיכון גבוה הקולונוסקופיה השגרתי עדיין הכי מומלץ לכמה סיבות. אלף הקפסולה היא רק בפרטי. בית, עדיין צריכה את כל ההכנה לנקיון של המעי לפני הבדיקה. אם יש ממצא אז היא חייבת לעבור קולונוסקופיה רגילה ושוב את כל ההכנה. אם אין סיבה רפאוה לא לעשות קולונוסקופיה רכילה, היא עדיין הבדיקה המומלצת. (כמובן לכל בן אדם, לא בסיכון גבוה, בגיל 50) לגבי בסט מדיקל אני רק שמעתי דברים טובים ויש רופאים טובים שעובדים שם. שיהיה לה בהצלחה.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול