המלצה לטיפול בגידול סרטני במעי הגס וגרורות בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

26/04/2017 | 23:24 | מאת: ת

בקרוב משפחה כבן 40 התגלה גידול סרטני במעי הגס וגרורות בכבד. מה הטיפול המומלץ? בברכה ת

שלום ת. מצטער לשמוע. קשר לענות בלי לדעת יותר פרטים כי יש הבדל בין 2 גרורות קטנות בכבד ורסוס המון גרורות בדו"צ. הכי חשוב זה לפנות לאונקולוג שמומחיות שלהם זה גידולי מעי. גם כן שווה לפנות למומחה כירורג כבד. החלק של המעי יותר פשוט אז המקרים נוהלם בין אונקולוג וכירורג כבד. צריך לבדוק שאין גרורות אחרות. איזה גידול (סוג) מדברים ואם הכבד נתיח. אז מחליטים על טיפול כמוטרפיה ורסוס ניתוח. חייב להגיד שאפילו שיש גרורות הטיפולים היום וניתוחים היום מאוד מצליחים אז חייבים להיות חיובי. בהצלחה ורפואה שלמה

29/04/2017 | 22:57 | מאת: תודה

תודה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול