בדיקה גנטית פנל color

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

13/03/2017 | 12:04 | מאת: חיה

שלום, בעקבות הסטוריה משפחתית של סרטן המעי הגס הומלץ לי לבצע בדיקה גנטית פנל קולור שבודקת 30 מחלות. לא מצליחה למצוא מעבדה או מרפאה שעושב בדיקה זו. אודה לכם אם תשלחו לי כתובות של מקומות כאלה. אני גרה בנתניה.

שלום חיה, לפי דעתי הפנל צריך להיות מוזמן על ידי רופא. קודם כול הדבר נכון לעשות זה להזמין ביקורת אצל רופא גנטי בקופת חולים. הוא / היא יכול לעבור על ההיסטוריה משפחתית שלך ולהזמין הבדיקות נכונות, אם כמובן יש צורך. בצד שני יש חברה פרטי בשם PRONTO בהרצליה שאולי אפשר להזמין דרכם. אישי אני ממליץ ללכת לרופא גנטי. מקווה שזה עוזר, ד"ר וייט

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול