הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

04/03/2011 | 23:28 | מאת: אור

אני אמא לילדה בת3,אני בת 34.בעלי סובל מהפרעת אישיות גבולית,אך לא מודה בזה. אנחנו נשואים 6 שנים מלאים טלטלאות,משברים,מהפכים,חוסר יציבות,חוסר אמון,חוסר הבנה. בעלי עבר התעללות מינית בילדותו,מכור לסמים לשעבר,3 פעמים ניסיונות היתאבדות,3 פעמים אושפז בבתי חולים פסיכיאטרי. לאחרונה הוא סיפר לי שהיה לו רומן עם הפקידה הנשואה שלו,והוא כבר לא אוהב אותי ורוצה להרוס את הבית שבנינו יחד ולהיפרד. כרגע הוא סובל מאהבה ניכזבת והוא בדיכאון כי הפקידה חזרה למישפחתה. הוא מתעלם מהילדה,ממני,והוא אומר שלא היה בננו שום דבר והוא רוצה לחפש אהבה חדשה שבנינו כבר אין סיכוי.אני חסרת אונים וכניראה שאצתרך להיתגרש כי אין לו שום נכונות לבנות.החיים שלי איתו זה בניה והרס וחוזר חלילה.אני כבר מותשת....

06/03/2011 | 22:17 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, סיפור חייך לצד גבר כזה הוא בהחלט לא פשוט. נשמע שהגבר שאת חיה איתו פוגע בך שוב ושוב, ומשום מה את נלחמת לשמר את מערכת היחסים הזו. אני בטוחה שאת מותשת, אבל למרות הפחד והחשש להישאר לבד, אני מאמינה שיהיו לך הרבה יותר משאבים לטפל בעצמך ובתך ללא הגבר שעושה לך כל כך רע. אם אינך מסוגלת להבין זאת, את כנראה סובלת מדימוי עצמי נמוך מאוד ותלותיות גדולה, גשי לקבל טיפול ותמיכה באחת ממרפאות בריאות הנפש או באופן פרטי.

מנהל פורום משפחה וזוגיות