שוק מוחלט

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

26/07/2015 | 18:38 | מאת: קרן

מתי שלום יצא לי לכתוב בפורום זה מס פעמים, בנוגע לזוגיות בה אני נמצאת עם בן הזוג שכבר אוטוטו 4 שנים, סיפרתי לך שבעבר היו התפרצויות של חוסר איזון מבחינת החבר. פעם אחת אני החיים שלו והוא רוצה להתחתן ופתאום הוא מתהפך ולא רוצה טובות מאף אחד, רוצה לחיות לבד, חשוב לציין שיש לו תסכולים בעבודה הוא לא מוצא את עצמו, לא פעם אמר לי שהכל יוצא עליי ושאני החיים שלו וכבר דיברנו שבקרוב ילך להציע לי אבל כאילו יש התרשמות שיש בו 2 צדדים הבוגר והילד חשוב לציין שעברנו לגור בחולון לפני ככמה חודשים ומאז הוא לא רגוע, בא בטענה על הדירה ועל העיר שאין מה לעשות בה, וזה תפס מקום מרכזי בו, היינו מסכימים שכשהחוזה הסתיים שנעבור למקום אחר. לפני ככמה ימים הוא אמר לי שבסוף החוזה הוא לא מעוניין להישאר בחולון והוא רוצה שנעבור לראשל"צ ואמרתי לו שאין בעיה, ואז אמרתי לו למה זה תופס אצלך כזה מקום מרכזי בחיים, זה לא שהדירה פה היא דירה נוראית ממש לא, ואז עלינו הביתה ולא עברו כמה דק הוא שוב התהפך עלי, ואמר שהוא לא רוצה להישאר בדירה הזו זה או את או אני נשארים בה, והתחיל להגיד שאני לא עושה כלום עם חיי, ראוי לציין שאני לומדת לתואר ראשון ועובדת מסודר, טוען שאני לא מרוויחה מספיק, ועל איזה חתונה אני מדברת שהקשר והתקשורת ביננו כבר לא מה שהייתה פעם, סבבה בשביל זה צריך 2 לטנגו כדי לעבוד על הזוגיות, ומרב שהיה מוצף רגשית, הוא בשניות גומר עם הכל כאילו זה או את או אני נשארים בדירה, לא רוצה שתהי בה, יש לך עד ה10 להיות בה, או שאני עוזב, לא רוצה טובות מאף אדם? דברים שאני לא מבינה מאיפה הם? וכאשר אני באה לדבר איתו ולהבין מה קורה הוא אומר לי אין מה לדבר עזבי אין מה, לא מתמודד בכל אופן מטיח לי בפנים כל כמה זמן את חוסר היציבות שלו ואני צריכה לסבול אני יודעת בתוך תוכי שאין קשר לאהבה כלפי הוא אוהב אותי מאד ואכן רואה איתי חיים משותפים, אבל משהו בולם אותו מאד בימים האחרונים חברה טובה שלי אמרה לי קחי את הרגליים שלך שיתבשל במיץ של עצמו, חזרתי להורים שלי ואני עדיין לא מעכלת בכלל מה קורה סביבי. בשישי האחרון רק בלילה הייתי בבית לאחר יומיים שלא דיברנו בכלל אחרי ההתפרצות שלו, ואז הוא קצת ניסה לשאול אותי איפה אגור, ולמה שאשכיר דירה חדשה, רמז שאהיה אצל ההורים, יש לנו כלב ואז שאמרתי לו שנקשרתי לכלב הוא ענה לי גם ככה את לא רצית את הסוג הזה אז איך אכפת לך פתאום ממנו וכל מיני עקיצות של ילד מחוסר היכולת להתמודד עם מה שבישל לעצמו מיום שבת בבוקר ועד היום אני לא בדירה ולא דיברנו. רק שהיום רשם לי הודעה שאני יכולה להיות בדירה עד ה10 באוגוסט, ושבוע הבא נטפל בכל מה שקשור בחוזה, אז עניתי לו בשיא ההגיון שבסדר אין בעיה, רק שיעדכן אותי כאשר יהיו שינויים בקשר לחוזה, ושנשב ונסיים בצורה יפה הכל בכל זאת 4 שנים יחד ואז הוא רשם לי איפה ישנת היום? איפה את? ממש לא קל לי, קשה לי מאד אז אני לא יודעת מה לעשות

יקירתי הנושא שאת מעלה מורכב מאוד, מסורבל ואינו יכול לבוא לידי ביטוי בפורום שכזה. הבעיות בינכם כפי שציינת קיימים מזה כמה שנים ,ולא מצאתם את הפיתרון לקיים זוגיות בעצמכם. כדי ללמוד את הבעיה נדרשים שניים ,את ובן זוגך ובפורום שכזה בו ניתן לרוב לתת עצה אחת או הכוונה ,לא יהיה רציני ובלתי אפשרי לפתור את המבוך בו אתם נמצאים. אם יש לכם כוונה ובעיקר מחוייבות לשנות את הקיים ולהמשיך במערכת יחסים נאותה, מכבדת ואוהבת אני ממליץ לכם לפנות ליעוץ וטיפול זוגי. אם תמשיכו באותה דרך כפי שעשיתם עד היום ,מזה 4 שנים, אל תצפי לתוצאה אחרת. אם תרצי את מוזמנת לפנות אלי לתאום פגישה

26/07/2015 | 20:04 | מאת: קרן

מתי תודה על ההיענות המהירה עכשיו שוב הוא שלח לי הודעה איפה את ישנה? רשמתי לו שהלילה הייתי אצל ההורים ולמה זה משנה הוא רשם שרוצה לדעת יש טעם להגיע אלייך לבד עלמנת להבין מה אני רוצה?

מציע כי תיצרי קשר עך מנת לתאם פגישה. זה לא יהיה נכון לנהל את הסאגה הזו כאן בפורום לעיני כל מה גם שכפי שאמרתי הדבר דורש ברור מקצועי. תודה 0542137277

מנהל פורום משפחה וזוגיות