לא רוצה לאבד אותו

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

16/05/2015 | 17:59 | מאת: קרן

שלום, יצא לי לכתוב כבר באתר הזה מס פעמים. יש לי בן זוג כבר קרוב ל4 שנים, לפני כחודשיים עברנו לגור במרכז כדי שאהיה קרובה להוריי יותר והוא לעבודתו, הזוגיות עצמה טובה ויש אהבה ושותפות טובה. יש מצבים בהם יש לנו ריבים וויכוחיים סתמיים על דברים לא בעלי ערך רב. לפני מס ימים חבר שלי התרגז עליי על זה שהאוכל שהכנתי עבורו לא היה טוב כפי שרצה ובגללי נשאר רעב, מאותו רגע יצאו ממנו דברים שמפריעים לו, שאני יודעת מה הם אבל סיכמנו שאעבוד על זה ונעבוד יחד כדי לקדם את הזוגיות למקום טוב יותר. מאותה הערה עוקצנית לזה שעדיף שלא תכיני לי יותר כלום כי חבל על המצרכים זה הגיע למקום שהוא רושם מה שאני מבקש כבר מלא זמן את לא עושה, עכשיו זה לא באמת נכון בפועל אני מנסה לעזור ולעשות בבית מה שאפשר, הפריע לו עניין המשקל והוא רואה שאני יורדת והוא שמח על זה, אבל כל כמה זמן אותו תסריט. אני לא יודעת אם יש קשר לדברים אבל אמא שלו חולה סופני בסרטן בשנתיים האחרונות, יש קשר? אני לא רוצה לאבד אותו ולא רוצה לוותר עליו, קל לו לקום ולברוח כי הוא לא מתמודד עם הדברים רוצה להיות לבד מה ניתן לעשות?

מה שנדרש לעשות הוא להעזר באיש מקצוע שיכול "לחלץ" להציף את הנושאים הבעייתים בקשר שלכם את במצב בו את בחרת בתפקיד של הבחורה שמעוניינת לרצות אותו... הוא סוחב עימו כנראה תסכולים או טענות נוספות בבטן,כמו באשר למראה שלך ,באשר להבנה שלך אותו וכיוצא מזה. אידאליזציה שלך לא תפתור סוגיה שכזו לאורך זמן, ואני מניח כי בכל מצב נתון לחוץ יעלו דברים שיובילו את הזוגיות על שרטון. הצעתי לך ולכם אם יש לכם כוונה להמשיך להיות יחד לפנות ליעוץ וטיפול זוגי. תודה מתי וינברג0542137277

17/05/2015 | 17:59 | מאת: קרן

חשבנו בעבר על ייעוץ זוגי, יותר נכון אני הצעתי, חשוב לומר כי הוא רוסי ויש לו מנטליות קשה ודיי פרימיטיבית בכל הקשור לשיחות ופסיכולוגים וכו.. מה אתה מציע?

אז כפי שאמרתי את חי חיה במידת מה של הכחשה וסוג של קורבנות.. את צריכה להחליט בסופו של יום כי אלה חייך האם נכון ומתאים לך לבלות את שארית חייך ומחר אולי כאישה עם ילדים משותפים עם אדם שאותו את מגדירה כבעל מנטליות קשה ופרימטיבי... זו החלטה שלך ואחריות שלך לחיים. אם החיים חשובים לך ובעיקר היחס שאת חושבת שמגיע לך כאישה כחברה או כרעיה אזי אם אני את הייתי מנסה להביאו לכדי טיפול ולנסות לשנות גישה פרימיטיבית ,גישה בוטה ואם הדבר יצליח ,הרווחת ביושר את הקשר ואם הדבר חסר יכולת לשינוי כאן תצטרכי לקחת החלטה אמיצה לגבי איך ועם מי את רוצה לבלות את הזוגיות שלך

30/05/2015 | 21:04 | מאת: קרנית

מתי שלום, כתבתי לך לפני מספר שבועות וזו הודעת המשך, מאז המשבר הקשה לפני פרידה, לאחר כמה ימים הצלחתי לדבר עם בן זוגי והשלמנו וסיכמנו על כמה דברים ואני באמת מצליחה לעשות שינוי ואני רואה איך הוא שמח בכך.כל הקשור במשקל ובספורט בנקיון בבית ובתקשורת ביננו, אפשר להגיד שכמה ימים לאחר שהשלמנו שוב נכנסתי לחרדות כי בכל זאת עברתי טלטלה אחר טלטלה וזה משפיע מאד, בחרדות שאני מנותקת רגשית ברמה מאד חזקה כנראה כדי לא להיות פגיעה שוב היום אמרנו שנלך בצהריים קצת לטייל ולשבת ביחד בשמש, התארגנו ויצאנו נסענו ליפו והוויז לקח אותנו דרך סמטאות ואיזורים לא נעימים , תוך כדי נסיעה חבר שלי התרגז ואמר לי צאי צאי אני נוהג לאן את מכניסה אותנו? הייתי דיי בשוק, הוא ממש התעצבן ואמר אני נוסע הבייתה ולא הולך איתך לאף מקום, סעי לבד לאן שאת רוצה, הוא נסע ככ ככ מהר שישבתי קפואה במקום ודמעות זולגות מעיני, כשחזרנו הבייתה הוא עלה למעלה ואני התהלכתי לי ברגל כדי לנסות ולהבין מה קרה מה פספסתי, לאחר כשעה הוא סימס לי הודעה שנמאס לו, ורשמתי לו שאין לי מושג הפעם מה עשיתי סהכ רציתי שנשב ביחד קצת, מפה לשם ההודעות הגיעו לזה ששוב הוא לא רוצה לגור בעיר הזו והכל פה מת, שהוא רוצה לעזוב את הדירה, רוצה להיות לבד ושאני לא אחיה בסרט שנתחתן. הייתי בשוק ממה שקראתי ואמרתי לעצמי דיי אין לי כבר כח למסרים ההפוכים האלה, הוא מוציא לי את החשק, לא מזמן חיינו היו על הסף ועוד פעם? ריבונו של עולם אמרתי לו מה אתה רוצה מחיי?? זה לא ברור, כל כמה זמן הוא מתהפך עליי, יש לו פיצול ואני כמעט בטוחה, לא מוכן ללכת לדבר עם אף אחד, העיקר להעביר הלאה ולהמשיך, אבל אני כבר לא מסוגלת!!!! אשמח למענה

מנהל פורום משפחה וזוגיות