יאוש ומצוקה

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

02/03/2013 | 06:59 | מאת: בייאוש ומצוקה

שלום. אני בת 35 ובעלי בן 40. לפני כשבועיים בעלי החליט פתאום שהוא רוצה חופש ולא רוצה חיי משפחה. קם ועזב וכל זה ברקע שקנינו בית חדש שעוברים בעוד חודשיים ורכב חדש ותיכננו הכל ביחד. נכון שלא היו חיים קלים אבל רק עכשיו הכל הסתדר מכל הבחינות גם כלכלית. באותו ערב שהוא עזב מצאתי הודעה מאישה אחרת בפלפון. אני חושבת שהוא עבר לחיות איתה ועם הילדים שלה. כל נסיון לדבר מוביל לתעזבו אותי בשקט אני רוצה לחיות איך שאני רוצה, האמא שהייתה בשבילו מקום ראשון הוא מקלל ושופך ליכלוך עליה ועלי. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ואיך לאכול את זה. האם זה עובר? האם להתגרש?....????

13/03/2013 | 14:13 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום לך, אני מבינה שכל מה שקורה נחת עלייך בהפתעה גמורה ולכן מכה בך בכאב גדול. אני באמת לא יודעמה גורמי הרקע להחלטה הזו של בעלך. האם זו תוצאה סופית של תהליך הידרדרות של היחסים ביניכם? האם זה משהו פנימי של בעלך ( אולי משבר גיל ה40)?, אולי משהו חיצוני- פנימי כמו רומן שהתרחש מזה כמה זמן? קשה לדעת. אני שומעת שלך מאוד חשוב להציל את הזוגיות שלך, אבל יתכן שזה מעבר למשהו שאת יכולה לעשות. נסי כמיטב יכולת לברר עם בעלך מה קורה לו, איתו. אולי הציעי לו לגשת יחד איתך לטיפול זוגי. אם תיתקלי באטימות מוחלטת יתכן שיהיה עלייך להשלים עם האובדן הזה, ולהתחיל לבנות את חייך, עם גבר שבאמת בשל לחיות איתך ולאהוב אותך באופן שלם יותר.

מנהל פורום משפחה וזוגיות