בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

08/03/2012 | 22:56 | מאת: אוריה

היי, יש לי בעיה בזוגיות שנימשכת שנים בעלי בסדר בכללי אבל הבעיה העיקרית שהוא לא יודעה לתת צומת לב בכלל מה שמעניין אותו 95 אחוז מהזמן הילדים וזה מתסכל אותו מאוד כמה שניהלתי איתו שיחות בדרך הכי ישירה ושם דבר לא עוזר כול הזמן יש לו טענות כלפי וגישה שלילית בקיצור אין מילה טובה לעומת זאת במיטה הוא יודעה לפנק ועדיין מילה טובה אין אני לא זוכרת מתי הוא אמר לי אני אוהב אותך באיזה דרך אני צריכה להתנהג (אני טיפוס שמעניק הרבה חום ואהבה ונתינה)

14/03/2012 | 14:32 | מאת: ענבל מילר היללי

האם בעלך תמיד היה כזה? האם דברים השתנו אחרי הילדים? זה קצת שונה, וממקם את הבעיה באיזור אחר. כך או כך, אני מבינה שיש כאן תסכול גדול עבורך, ואולי גם לו. קשה לי לייעץ לך מעבר, כי צריך להכיר את הדינמיקה של הזוגיות שלכ, וכאמור ממתי הדברים החלו ומאיזה סיבות. אם הדברים מפריעים לך מאוד, אולי נסי לבדוק איתו אפשרות שתלכו לטיפול זוגי בו תוכלו לגשר על הפערים הללו ביניכם.

מנהל פורום משפחה וזוגיות