צרות צרות ועוד פעם צרות

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

07/12/2011 | 13:17 | מאת: אפרת

שלום שמי אפרת בת 33 נשואה ואם לילד בן שנה וחצי -הכל התחיל לפני כשנתיים בעלי ואני שוחחנו על חתונה כל המשפחות שמחו חוץ ממשפחתו של בעלי שטענה האם אתה רוצה להתחתן עם בחורה חולת סכרת תחשוב פעמיים יש לציין שהוריו לא בן החיים והכל הגיע בני הדודים ומהאח והגיסה הם בח=החתמיו אותי על הסכם ממון על הדירה של הבעל ואמרו כאשר הילד יוולד נרשום על שמו ונמכור אתת הדירה ונקנה דירה גדולה יותר כמובן שום דבר מזה לא נעשה כל הזמן שהילד היה יושן היו דואגים להעיר אותו בכך שמרימים אותו בבית החולים דאגה גיסתו להגיד לאמא שלי כל הזמן מה כל זה מהסכרת כל כמה ימים עכשיו היא משקרת וטוענת שזה לא נאמר בן דודו דקה ללידה אמר לבעלי תגיד לאישתך שתסגור את הרגליים שלה ושתשמור לפני כמה חודשים רציתי להתגרש ההורים שלי והאח והגיסה שלו נפגשו הוא טען שאוהב אותי ולא רוצה והם הבטיחו למכור שוב את הדירה ושנקנה משהו אחר קורב למרכז האח אמר לאבא שלי עם יש בעיה אתה יכול להתקשר אליי כמובן שהיו בעיות ואבא שלי התקשר ואחיו אמר שהם יורדים מאתנו לא רוצים לארות אותנו וכשאמרתי לבעלי את זה הוא טען שהוריי לא בסדר ושאחיו וגיסתו לא משקרים ואם לא נלך אליהם הוא ימררלי את החיים וככה זה היום אחיו וגיסתו הבטיחו למכור לנו את הדירה של ההורים אחרי שהבטיחו הכנסנו מזגנים עשינו שיפוץ קטן ואחרי זההם טענו מה פתאום לא הבטחנו לכם כלום השאלה שנשאלת איך אני פותרת את העניין מבלי להכוות גם עם בעלי וגם עם אחיו וגיסתו שמתערבים לנו בחיי הזוגיות כי הוא מאמין שמשפחתו בסדר ומשפחתי ואני לא יש לציין שגם היום בגיל 39 בעלי מתנהג כמו ילד בן 6 ועושה בכוונה דברים \בבקשה עזרתכם

13/12/2011 | 21:29 | מאת: ענבל מילר היללי

שלום, אכן נשמע שמשהו בהתערבות של המשפחה של בעלך לא תקין. בעלך הוא זה שצריך שלא לאפשר את ההתערבות הזו, ולשמור קודם כל על האינטרסים של התא המשפחתי-זוגי שלכם. נשמע שהוא מתקשה לעשות זאת ונוטה להיות מושפע בקלות מבני המשפחה שלו, אולי זה מכיוון שהוא מרגיש לבד כי אין הורים להיתמך בהם. השאלה היא עד כמה את הבהרת לו כיצד הדבר משפיע עלייך ופוגע בכם, ומה הייתה תגובתו. מציעה לך לדבר איתו בגילוי לב וללא האשמות על הצורך לשמור על הפרטיות שלכם ולקבל החלטות לבד. אם יש פערים גדולים מידיי בנושא הזה (ונשמע שגם באחרים)מציעה לכם לפנות ליעוץ זוגי.

14/12/2011 | 14:07 | מאת: אפרת

הבהרתי לו טוב מאוד את הנושא המדובר אבל כל פעם שמדברים על משפחתו על מה שהם עושים הוא תמיד חייב להגיד לי המשפחה שלי אף פעם לא בסדר ושלך כן

מנהל פורום משפחה וזוגיות