אח שלי שונא אותי ונהפך לאוייב איך להגיב?

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

14/10/2019 | 00:39 | מאת: שרון

שלום.. אח שלי קורא לי אנורקסית חולת איידס משפיל אותי ליד חברה שלו והיא לא אומרת לו כלום, כשהוא יורד על אנשים אחרים היא מיד מעמידה אותו במקום ומשתיקה אותו, הוא אומר לידה גם שהוא ומתבייש בי, מתבייש להסתובב איתי, ומדבר אליי מגעיל לפעמים אני מבקשת ממנו שיסיע אותי לאנשהו כי אין לי אוטו ואני יורדת לבד מהאוטו כי הוא לא רוצה לבוא איתי, מחכה באוטו כי הוא אומר שהוא מתבייש להסתובב איתי ומפחד שמישהו שהוא מכיר יראה אותו איתי, איך לנתק קשר לגמרי אם אני אוהבת אותו בתור אח? אני בוכה בלילה וזה רע לי יותר, הוא אומר לי 'פעם הייתי מתגאה בך, הייתי אומר שאת חברה שלי כי היית יפה' ועכשיו את מכוערת, והוא מדבר ככה ליד חברה שלו ובנות כמוה שמחות שיש לידן מכוערות ואין להן תחרות. למרות שאני מתאפרת וזה לחסום אותו ולא לבקש ממנו כלום יותר ? יהיה אכפת לו בכלל אפ אני אתרחק ממנו?

שלום צר לי על המצב אותו את מתארת אך אין בידי מספיק מיידע ורקע, איני יודע בני כנבה אתם, איני יודע מה הרקע שהביא להתייחסות שכזו, איפה ההורים בתמונה וכו. אם תרצו לפתור את הנושא אדרש למיידע רחב מכל המעורבים ורק אחרי שאלמד ואבין אותו אוכל לתת בידכם כלים וכללים לתיקון המצב. מוזמנים ליצור קשר תודה

מנהל פורום משפחה וזוגיות