נגישות
נגישות

ניתוח מתיחה - כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/06/2016 | 10:33 | מאת: מירב

היי, אני בת 42 סובלת מאז הלידה השניה ( 3) סהכ מבטן צורת הבטן היא נפוחה כמו בטן הריונית הגב שלי עם עקמת שבאופן קבוע כואב לי הגב התחתון עוד אציין שהגובה שלי 1.74 משקל 67 אני לא יגיד שאני אוכלת רק בריא ואני לא עושה ספורט אני לא אוהבת כל הגוף יפה רזה רק בטן בולטת האם לאור הנתונים אני מתאימה לניתוח? האם כאבי הגב קשורים לבטן שכנראה היא ללא שרירים פנימיים .... אודה על עזרה

לקריאה נוספת והעמקה

מירב שלום, נשמע שאת סובלת ממצב של חולשה נכרת והעדר תפקוד של שרירי הבטן, המשפיע על היציבה שלך, מראה של בליטה בדופן הבטן וכאבי הגב. בראיה שלי, ניתוח מתיחת בטן עשוי לסייע לשפור מראה דופן הבטן אולם תרומתו רבה בסיוע ליציבה נכונה והפחתה בכאבי הגב ובעיות אחרות הקשורות לחוסר תפקוד של דופן הבטן. ברור שתזונה נכונה וספורט הנם חשובים לבריאותך אולם לענייננו אני ממליצה על ניתוח מתיחת בטן אשר יסייע בשפור תפקוד חגורת השרירים המרכזית. במצבך, חשוב יהיה לקבל ייעוץ מקצועי לאחר ההחלמה מהניתוח כיצד לחזק בהדרגה את חגורת השרירים המרכזית ולהתמיד בפעילות גופנית סדירה. בהצלחה !

לקריאה נוספת והעמקה
04/06/2016 | 23:12 | מאת: מירב

רק אשאל עוד שאלה האם כרגע ספורט יכול לעזור ולהפחית את הנפח הבטן ... לדוגמא הליכות ....

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן