הצרת היקפים, חיטוב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/04/2011 | 17:08 | מאת: שני

שלום, אני בת 27 ובעלת גוף ממוצע, יש איזורים שמציקים לי כמו ירכיים ומותניים, אני כבר אומרת לעצמי שאתחיל כושר שנים וזה לא קורה, איזה טיפול להצרת היקפים היית מציעה לי? שמעתי על המסת שומן בגלי רדיו, כמו כן מה יכול לעזור גם כדי למנוע צלוליט תודה

שלום שני, שמירה על משקל גוף תקין, המנעות משינויים משמעותיים במשקל, פעילות גופנית להעלאת מסת שריר, והמנעות מסיגריות ומחשיפה לא מבוקרת לשמש הן דרכים פשוטות לשמירה על איכות עור טובה ומניעת רפיון. הצלוליט קשור גם למבנה גוף (גנטיקה). במידה וקיימים מצבורי שומן ממוקדים שאינם מגיבים לירידה במשקל בהחלט ניתן לבצע שאיבת לצורך חיטוב.קיימות מספר טכנולוגיות לשאיבת שומן. ניתן להמיס את השומן בשלב ראשון ואז לשאוב, הרעיון של כולן דומה. בחרי מנתח האמון עליך והוא יציע לך את השיטות בהן משתמש. קיימים מכשירים לא חודרניים היעילים בחלק מהמקרים לטיפול בצלוליט, אולם מחייבים סדרת טיפולים ובהמשך טיפולים משמרים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן