עור רפוי ומקומט בבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/10/2017 | 14:32 | מאת: רוני

שלום דוקטור אני בת 48 לאחר שתי לידות, אחת מהן של תאומים. עור הבטן שלי כשאני עומדת בעיקר, נראה מקומט מאוד ורפוי, בעיקר מעל הטבור. אני רזה יחסית, 52 ק"ג, וכשאני לבושה זה לא בולט כלל. ספורט לא עזר לי. גם ניסיתי טיפולים אצל קוסמטיקאית בגלי רדיו ואולטרסאונד, וזה לא עוזר. מצד שני לא הייתי רוצה להיכנס לניתוח, שכן הבעיה אסטתית בלבד. האם יש כיום פיתרונות ביניים, פרט לניתוח, שיכולים לפתור את הבעיה שלי? תודה רבה רוני

שלום לך, קיימים טפולים מרפאתיים לשפור איכות העור, אך כפי שכבר הבנת, מדובר בשפור חלקי בלבד. הטכנולוגיות הנמצאות במרפאות לכירורגיה פלסטית הנן בעלות עוצמה גדולה יותר ולכן יעילות גדולה יותר, בהשוואה לטפולים אצל קוסמטיקאית או טפולים ביתיים. עם זאת, הטיפול היעיל ביותר הנו ניתוחי. ואכן , במקרים רבים האינדיקציה הנה אסתטית בלבד.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן