קשייי הירדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

13/12/2012 | 19:36 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 30, קשיי הירדמות הוא משהו שמלווה אותי מאז ומתמיד. כשמגיע הערב אני נעשית נורא עירנית (ודיי עייפה ביום) ונאלצת להיאבק כמעט באופן קבוע עם נושא ההירדמות. כשאני נורא "להוטה" להירדם לקראת ימים חשובים כמובן שהקושי גדל ויוצר מתח שמקשה עוד יותר. פתרונות הקשורים בניהול אורח החיים (כמו ספורט, התעוררות בשעות קבועות, לא לשתות קפה אחה"צ וכו) משפיעים אולי רק לזמן קצר.. ואני חשה שזה "הטבע של גופי" לא להירדם בלילה. אין נדודי שינה. ברור לי שתשיב כי אני צריכה ללכת לבדוק במעבדת שינה. ומעבר לזה רציתי לדעת מה הפתרונות המקובלים לכך עבור מרבית האנשים היום. תודה רבה

15/12/2012 | 10:44 | מאת: בתיה

זה בדיוק מה שאני עוברת עכשיו ! אני ממש אומללה..אני בת 25 ואני סובלת מזה מאז ומתמיד רק שבשנתיים האחרונות זה השפיע משמעותית (פוטרתי מכמה מקומות עבודה-כי עד 12 בצהריים אני לא מתפקדת) היתי במעבדת שינה והאמת שהם דיי עשו צחוק וממש לא עזרו לי.. ניסיתי הכל כולל לא לישון כמה לילות רצוף כדי ללכת לישון בסביבות 11\12 וזה פשוט דילג על השעה וכמו שאת כותבת פתאום נהיתי ערנית..אם תמצאי איזה פתרון (לא כולל כדורי שינה-כי הם גורמים לי להתעורר אחצ) אני אשמח לשמוע ממך... אולי יש משהו שכן יכול לעזור לך הם טיפות שתוכלי להשיג בבתי טבע קוראים לזה BIO DREAM זה תמצית צמחים לשתיה

מדובר קרוב לודאי בהפרעת תזמון שינה . במידה ואכן כך אין להשתמש כמובן בתרופות שינה למיניהן. רצוי אכן לפנות למכון השינה לאבחון מדויק וקבלת המלצה טיפולית והדרכה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות