נדודי שינה פתאומיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/10/2012 | 11:11 | מאת: נטלי

יום חמישי האחרון נסעתי עם הורי ובעת עצירה בכיכר נכנס בנו אוטו. היה לי מעט כאב גב אך לא משהו רציני. לפני כשלושה ימים התחילו לי נדודי שינה, אני פשוט לא מצליחה להרדם (כשבכללי אני אדם שנרדם בקלות ולמשך אפילו 12 שעות רצופות), לפעמים רעידות ברגל וזרמים וכאב בגב התחתון. יכול להיות שזאת בעצם הסיבה?! בנוסף לפני כשבוע וחצי הפסקתי טיפול מירו בהשגחה, וזה לא הפריע לי כלל. יכול להיות שזאת בעצם הסיבה?

ייתכן ונדודי השינה כרוכים בהפסקת הטיפול במירו. להשלמת הטיפול רצוי לשוב לייעוץ אל הרופא המטפל.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות