לא יושן הרבה זמן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

24/09/2012 | 12:29 | מאת: מנחם

שלום אני לא יושן 22-30 שעות ואז יושן 8 שעות, יש לציין שלפני כמה חודשים הרגשתי רעד בזמן שינה, עיוותים חזקים, שיתוק שינה, אפילפסיה בזמן שינה לא יודע מה זה גם לא הלכתי להיבדק אין לי את זה בינתיים, עשו לי בדיקת ee.g בגיל 16 והכל היה תקין אני בן 25 ועשו לי MRI לפני שנתיים וגם הכל היה מעולה, לא היה אפילו פגם אחד, שאני כותב את זה אולי אני מפחד להירדם בלא מודע כי הרגשתי כאבים כאילו דפקו לי פטיש בראש אחרי שקמתי, וזה היה מפחיד מן כניסה למערה אינסופית של אור לא יודע איך להסביר ורעש קבוע כזה כמו תדר קבוע, לא משנה האם בטווח הארוך זה יכול להזיק זה שאני לא ישן 24 שעות ברציפות ואז יושן רק 8 שעות?, יש לציין שאני לא יושן כמעט בלילה מאז שאני נולדתי אמי אומרת שאני הפרעתי לכולם, ללימודים לא הלכתי כמעט מכיתה ח ועשיתי הכל לבד לא הייתי צריך מורים, עבדתי בלילות, אפשר להגיד שאני לא ראיתי אור כמעט

מדובר בהפרעת תזמון שינה . יש צורך להשלים בדיקה במעבדת השינה . לאחר הבדיקה והשלמת האבחנה יהיה מקום להמלצה טיפולית

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות