לא ישנה וכמעט לא מגיבה לכדורי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/09/2012 | 18:24 | מאת: אורית

שלום ד"ר אני בת 55 ומזה כשלוש שנים מאז הפסקת המחזור יש לי הפרעות שינה ובזמן האחרון הן הפכו לקשות מאוד אני ישנה במקרה הטוב ארבע שעות בלילה.ורוב זמן שעתיים או כמעט ולא ישנה בכלל.רופאת המשפחה המליצה על הורמון שינה שלא עזר כלל.מרופאת נשים קיבלתי הורמון אביאנה שעזר רק לגלי החום. לפני כחודש הלכתי ליעוץ פסיכיאטרי וקיבלתי כדורי ציפרלקס ובונדורמין.כדורי השינה הפסיקו להשפיע אחרי שבוע בלבד.ולפני כמה ימים הרופא רשם לי נוקטורנו של 7.5 מ"ג.בלילה הראשון ישנתי 4 שעות ובלילה השני 3 שעות בלבד.אני מיואשת לחלוטין.מיותר לציין שאני מעורפלת רוב הזמן מבולבלת ובקושי מתפקדת.בעיקר בשעות הבוקר ומאחר הצהרים אני לא מתפקדת בכלל,יש לי בעיות זיכרון כבר מזמן .אני עייפה ולא מבינה למה גופי אינו מגיב לכדורי שינה .וכל רצוני רק לישון ולחזור לשפיות נורמלית.יש לי בעיות זיכרון כבר מזמן .מעבר לזה אני עובדת ומחזיקה בית שנראה שזה עניין של ימים או שעות שלא אוכל לתפקד יותר אנא.עזור לי למצוא פיתרון .תודה רבה

אורית שלום. על פי התאור נראה שיש צורך בטיפול מעט יותר רחב מאשר כדורי שינה בלבד. אנא פני למכון השינ לייעוץ פרטני.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות