נחירות ועייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/05/2012 | 20:24 | מאת: גדעון

שלום לאחר ביקור אצל רופא א.א.גרון מנצאו הממצאים הבאים : אף-סטית מחציה קלה לימין לוע- חיך היפוטרופי נמוך פפילומה קטנה בחיך למעקב מופנה למעבדת שינה ופחתת משקל שאלתי מה זה לוע- חיך היפוטרופי נמוך והאם ניתן במעבדת שינה לקבוע הפרעת שינה כתוצאה מנחירות והפסקת נשימה ועוצמת הנחירות כבעיה כרונית

נחרות הינן תסמין של הפרעות נשימה בשינה . בדיקה במעבדת שינה תאפשר לדעת האם אכן יש הפרעות נשימה ומה חומרתן. לגבי השאלה הנוגעת לממצאים שרשם הרופא בקופ"ח אנא חזור אליו על מנת שייתן לך הסבר מפורט על משמעות הממצאים הללו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות