גמילה מנוקטורנו לאחר שימוש של חודש.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/04/2012 | 08:53 | מאת: שמרית

בת 35 עם פיברומיאלגיה. בחודש האחרון איני מצליחה להירדם ללא כדורי שינה נוקטורנו. הבעיה היא שא"א לחצות כדי להוריד מינון בהדרגה. לא רוצה להתמכר אליהם ואני בחוסר אונים. מה ניתן לעשות? האם יש כדורי שינה יותר קלים ושאפשר לחתוך כל פעם קצת כדי להוריד מינון?

נוקטורנו איננה תרופה ממכרת. כמובן עדיף להשתמש בתרופת שינה על פני האפשרות של בילוי לילות לבנים ארוכים. האופציה הטיפולית הלא תרופתית הנה באמצות שיטת ה COGNITIB BEHAVIORAL THERAPY

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות