לא מסוגל להירדם בשכיבה על הגב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/11/2016 | 01:31 | מאת: יוני

שלום בן 40, יש לי עודף משקל. ואני נוחר בלילה. לפני כשנתיים עשיתי בדיקת שינה, ונאמר לי שאין לי דום נשימה בשינה. אני רגיל לישון על הצד. אך גם אם אני רוצה לישון על הגב אני לא יכול. איך שאני מתחיל לנמנם/להירדם משהו נסתם ואני מרגיש שאני נחנק. מה יכולה להיות הסיבה? אפשר לדעת היכן החסימה? זה יכול לנבוע מסיבות אחרות? הרי גם אלו שסובלים מדום נשימה בשינה, עדיין מצליחים להרדם ולנשום ברוב הזמן על אף החסימה. ואני אף פעם לא מצליח להתחיל לישון כשאני על הגב. תודה

העובדה שמעבדת השינה לא הראתה קיום הפסקות נשימה בשינה עדיין לא מבטיחה לא קיימת הפרעת נשימה שאינה באה לידי ביטוי בהפסקות נשימה ממש. ממליץ לך להצטייד בתשובת מעבדת השינה וטופס 17 אם אפשר ולהגיע לבדיקה במרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה באיכילוב .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות