גמילה מסטילנוקס ולוריוון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/10/2016 | 11:00 | מאת: דוד

שלום לכם רופא/ים ניכבד/ים אובחנתי כ לוקה באינסומניה כבר לפני 15 שנה , למדתי לחיות עם זה פחות או יותר 1/2 כדור סטילנוקס בסוף שבוע , לאחרונה עקב מצב (לא טוב)עיסקי של בני לקחתי את זה קשה מדי והכנסתי את עצמי למצב סטרס חזק , זה החל לתת את אותותיו מבחינה נפשית ובריאותית . רופא המשפחה המליצ לי על סטילנוקס ולוריוון , התחלתי לקחת על בסיס יומי (למשך 10 ימים) , אבל לאחר שקראתי את תופאות הלוואי החלטתי להחזיר את השליטה אלי והתחלתי התהליך של גמילה ירדתי במינון , והלילה אפילו נרדמתי ללא עזרת הרופות , אני מנעזר בייעןץ פסיכולוגי . האם יכולים להדריך אותי הלאה בתודה דוד

העובדה שאתה מצליח להירדם גם ללא הכדור הנה סיבה טובה לאופטימיות לגבי יכולך להגמל לחלוטין מתרופות שינה. צריך כמובן זכור שכמו בכל גמילה יש עליות ומורדות וצריך לעבור את המורדות מבלי להשבר. אתה יכול נסות להיעזר בתרגול CBTI .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות