נדודי שינה בהריון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/01/2011 | 08:37 | מאת: נעמה

אני בשבוע 30, חודש שמיני להריון. בחודשיים האחרונים לא מצליחה להירדם בלילה. אני נרדמת למשך שעתיים ואני מתעוררת לפתע ולא מצליחה להירדם שוב. אני לא לחוצה ולא מתוחה ואין לי בעיה נפשית. ההריון תקין לחלוטין, בדיקות דם תקינות. אין שום דבר חריג. לעיתים דופק לי הלב בצורה מהירה מאוד ובגלל זה אני לא נרדמת. אני שוכבת במיטה רגועה עוצמת עיניים, אבל פתאום מתחילות דפיקות לב חזקות כאילו אני רצה עכשיו ריצת מרתון בזמן השכיבה במיטה. מה הסיבה לכך ואיך מונעים?

ההפרעה לא נובעת מעצם השינה . רצוי לבצע בדיקת HOLTER ECG בהקדם.נא לפנות לרופא המשפחה בקופ"ח

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות