קושי להרדם ונדודי שינה רבים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/12/2015 | 21:33 | מאת: קושי להרדם ונדודי שינה

שלום שמי הודיה אני בת 23 וחצי ארבע חודשים לאחר לידה יש לי תינוק בן 4 חודשים שבמשך 3 וחצי חודשים ער כל יום בערך בין 14 16 שעות רצוף הרופאים לא יודעים מה יש לו אני יודעת שזה נשמע הזוי כי בגיל שלו ישנים הרבה אבל זה אמיתי הוא לא מצליח להרדם והוא כל היום בוכה ועצבני ונודניק כתוצאה מזה אני בעצמי ניהיה לי הפרעות שינה אני לבד מטפלת בו וגם שהייתי נרדמת הוא מעיר אותי כל 10 דקות אני לא מצליחה להרדם ואני גמורה מעייפות ואני קמה הרבה בלילה והשינה לא מרעננת שאני ישנה השינה לא עמוקה אני יכולה להיות במיטה 3 4 שעות ולא להרדם ואני מתוסכלת גם הילד שלי שעות במיטה ולא נרדם אני מתוסכלת מהמצב הגעתי למצב שהתמוטטתי כי גם שהייתי נרדמת הילד מעיר אותי כל הזמן כי הוא לא מצליח להרדם אז הוא בוכה ולא רוצים לאשר לי מעבדת שינה בישבילו כדי להתחיל עם כדורי שינה?

ממליץ להתעקש מול קופת החולים ולקבל הפניה לייעוץ במכון השינה לילדים כפי שקיים בבית החולים דנה לילדים במסגרת איכילוב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות