לד"ר היקר שלום רב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

09/10/2015 | 08:29 | מאת: אור

אני בת 34. תמיד לא ישנתי מי יודע מה. קמה כמה פעמים בלילה. מתעוררת מכל רעש. רציתי לשאול מה דעתך על כדורי שינה סטילנוקס? והאם זה יכול לגרום נזק ואם כן איזה נזק? (שמעתי שמזיק למח לא יודעת אם זה נכון

נוקטורנו הנה תרופה בעלת טווח פעולה קצר ולכן מאפשרת הרדמות מהירה אך לא מבטיחה את רצף השינה בשעות הלילה המאוחרות יותר. אין מידע על פגיעה מוחית עקב השימוש בתרופה. לעתים נדירות גורמת לתופעות כמו הליכה או דיבור מתוך שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות