בעיות שינה וטנטון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

26/03/2015 | 07:56 | מאת: משה

אני בן 75וסובל מטנטון חזק שלא מאפשר לשון. אני לוקח גם קומדין בגלל בעית לב . קיבלתי לאחרונה טריקלונם שלא ממש עזר וגם נאמר שמשפיע על השפעת הקומדין וגם גורם בעייה בכבד.איזה כדור אפשר להשתמש בגילי. כמובן אני אגש גם לרופא.בתודה

בטנטון קשה מאוד לטפל טבל במידת ההפרעה הסוביקטיבית הנגרמת ממנו ניתן לטפל. ממליץ לפני הכל לפנת לרופא אאג על מנת לברר האם יש סיבה לטנטון במקרה שלך . בהמשך ניתן לשקול טיפול קוגניטיבי התנהגותי שיכול להקל על יכולתך להרדם.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות