הפרעות שינה חוזרות אשמח לקבל עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/03/2015 | 02:12 | מאת: קאי

אני לא בטוח מה זה או למה זה אבל זה נמשך כבר כמה שנים אבל בשנה האחרונה זה ממש התחזק. זה לא קורה הרבה בתדירות יום יומית אבל זה קורה לי כמה פעמים ברציפות כל כמה שבועות. תמיד היה לי לוקח זמן להרדם אבל אני מנסה להכריח את עצמי לישון מפאת זה שאני צריך לקום מוקדם. בדר"כ כשזה קורה אני עוצם את העיניים ונכנס למין ניסיון לישון שלאט לאט נגרר למין סיוט תוך כדי ערות אני לא בטוח אם זה חלום בהקיץ בראש שלי או שזה קורה באמת אבל אני מנסה להרדם וכאילו תוקפות אותי סחרחורות בראש שלי אני רואה את זה כמו ראיה של שיכור שכל התמונה מרוחה כזה אבל העיניים שלי בכלל עצומות וזה עושה לי כאבי ראש. בגלל הסחרחורוץ אני מנסה לקום להעיר את עצמי אבל אני לא מצליח אני מנסה פיזית לקום ומרגיש כאילו משהו מרתק אותי מושך אותי למטה ולא נותן לי לזוז ו אני נכנס לפניקה ואז בסופו של דבר אחרי שעה בדרך כלל או שעה לחצי אני קם ו אני מרגיש מסוחרר ויש לי כאב ראש. התופעה הזאת חוזרת אצלי באופן קבוע וזה קרה יותר ממה שאני יכול לספור על שני הידיים. אשמח לקבל תשובות כלשהם. תודה מראש

22/03/2015 | 02:18 | מאת: קאי

יש לי הפרעות נשימה שאולי זה גורם משפיע שקד שלישי נפוח ומחיצה עקומה

אינני רואה הבבר מיוחד לתחושותיך הסוביקטיביות. יחד עם זאת השאלה העיקרית הינ הסיבה לקשיי ההרדמות. נחוץ כמובן ניתוח מקצועי לעניין. לאחר אבחון וטיפול נכון יש סיכויי טוב שגם התופעות אותן אתה מתאר יחלפו

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות