77 התעוררויות במהלך בדיקה במעבדת שינה - מה זה אומר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/02/2015 | 18:08 | מאת: עייף

מהן 58 פחות מ- 15 שניות ו- 19 יותר. הסיבה שנשלחתי למעבדת שינה היא מפני תחושה רבת שנים של שינה לא מרעננת, וכתוצאה מכך, כנראה, תחושת עירפול כמו 'האנג אובר' לאורך כל היום. יש מה לעשות עם התוצאה?

התעוררויות ואפילו יקיצות קצרות יכולות להיות כמובן הסיבה לתחושה של שינה לא מרעננת ועייפות יומית. בחלק גדול מן המקרים מעבדת השינה מאתרת את הסיבה להתעוררויות: תנועות רגליים, חריקת שיניים, בפרעות נשימה בשינה, תנגודת גבוהה של דרכי הנשימה בשינה ואחרות. הטיפול כמובן נגזר מהסבה ליקיצות וההתעוררויות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות