בעיית שינה חמורה ונדירה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/12/2014 | 10:15 | מאת: בן 28

כבר 8 חודשים השינה שלי מועטה ולא תקינה, יש גם יותר קושי להירדם אבל הבעיה הכי גדולה היא אי יכולת לישון יותר מ4-5 שעות בלילה במקרה הטוב, הבעיה היא שהשינה גורמת לכאבים ותחושות של חוסר נוחות בגוף, במיוחד אם אני מנסה לחזור לישון אחרי שכבר ישנתי 4-5 שעות, זה מרגיש כאילו הגוף לא רוצה להגיע למצב שינה ומתנגד לניסיון שלי לישון, נוצר לי תחושות לחץ ואי נוחות מעיקה בגוף, כאבים בצוואר, סימנים אדומים בכפות הידיים וקושי להזיז את האצבעות, אני תמיד נכשל לחזור לישון גם אם אני מנסה מאה שעות תוך כדי התעלמות מההרגשה שכאילו הגוף מתנגד לישון ויוצר תופעות מעיקות... לא הצלחתי למצוא בשום מקום אזכור למשהו דומה כמו שלי, האם יש תקדים למקרה כמו שלי? איך אפשר להסביר בעיה כמו שלי שהגוף נלחם בי כדי לא לישון? האם כדור כמו אלטרולט לפני השינה יכול להתאים לי?

ממליץ לפנות לברור פסיכולוגי לפני מתן המלצה טיפולית

10/03/2015 | 15:05 | מאת: ערן

אני סובל 4 שנים מהפרעת שינה קטלנית . אני ישן בממוצע בשנה וחצי אחרונות 10 דק' ביום וכל השאר זה הזיות שזה עוד חצי שעה משמע 40 דק' ביום . כדורים לא משפיעים עלייי. או שאם משפיעים עליי אז לא כמו על בן אדם רגיל . ואני בן 24 לצערי . נעצרתי בחיים . יש לי בעיות בכבד בלבד בכליות והכל בגלל הפרעת השינה . עכשיו תעשה טובה וטפל בעצמך לפני שתגיע למצב שלי ולא אל תשתה כדורים !!!!!!! לא יוביל אותך לשום מקום .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות