הפסקת/החלפת לוריוון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/12/2014 | 09:42 | מאת: אלדד

אני לוקח לוריוון לפני השינה כל לילה מזה מספר שנים להקלת ההירדמות והארכת משך השינה. אני נרדם היטב אך מתעורר מוקדם. ברצוני להחליף לרגיעון לילה שמשפיע עלי טוב. אני נטל תרופות נגד יתר לחץ דם קל וגם סטטינים 10 מג וגם אומפרדקס בגלל ריפלוקס. כיצד להפסיק לוריוון?

אם אכן ניסית את הרגיעון והשפיע עליך לטובה, אינני רואה בעייה להחליף הכדור. לעיתים נדרשת גמילה ממושכת יותר צכדורהלוריוואן. במקרים אלו מומלץ לפנות לפסיכיאטר האמון על טיפולי גמילה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות