בבקשה הסבר על תוצאות בדיקת מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/12/2014 | 14:40 | מאת: דן

אני מבקש לדעת מהן התוצאות של הבדיקה וכן מה הטיפול? סיבת ההפנייה עייפות וישנוניות סיכום תוצאות הבדיקה 1.לגבי ארגון השינה יש לציין שהנבדק שכב לישון בשעה 22:53 , נרדם תוך 43.5 דקות. יעילות השינה היתה 60% עקב חביון שינה רצופה ארוך של 43.5 דקות וערויות ארוכות מ"15. 2.במהלך הבדיקה לא נצפו הפרעות בנשימה כלל. רמות ריוויון החמצן בדם היו יציבות לאורך כל הבדיקה סביב ערך 94%. בערות ריוויון החמצן בדם היה 97%. 3.לא נשמעו נחירות 4.לא נצפו הפרעות בECG אוEEG בבדיקה היומית (MSLT) הנבדק נרדם ב-2 מתוך 4 התנומות. חביון שינה ממוצע היה 17.8 דקות

על פניו פרט לקושי בהרדמות הבדיקה תקינה ואולם את הפענוח המלא והמשמעות של הבדיקה יש לקבל מרופא השינה במכון לאחר שהנ"ל התרשם מסיפור המחלה כפי שסיפרתה לו ומן הבעיות המעיקות עליך בנושא השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות