קשיים להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/12/2014 | 15:39 | מאת: ורדה

בני בן 23 ומגיל 17 בעדך מתקשה להירדם אלה רק לקראת שעות הבוקר המוקדמות.נוהג לקחת 2 כדורי שינה כל לילה כגון נוקטורנו או אמביאן 12.5 מ"ג לאחרונה התחיל להשתמש גם בתוסף בשם phenibut באבקה שמערבבים עם מים יחד עם שני כדורי השינהוזה מאוד מדאיג אותי תודה מראש

מדובר ככל הנראה בפאזאת שינה דחויה. הטיפול בתרופות השינה הללו אינו מועיל במקרה זה ואף עלול להזיק. אתם מוזמנים לפנות לייעוץ והדרכה מסודרת של רופא שינה במכון השינה בבית החולים איכילוב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות