שלום רב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/10/2014 | 23:17 | מאת: אירית

הבת שלי בת 5.5 בריאה, בחודשים האחרונים קורה לה פעם בכמה ימים דבר כזה: היא קמה אבל נראית שהיא כמו בתוך חלום טיפה רועדת, בוכה ומדברת לא ברור, לפעמים היא קוראת לנו למיטה לפעמים היא ממש קמה ולא מוצאת את עצמה, ממש מבולבלת. שאלותי הם:1.האם לבדוק את העניין ואם כן למי לפנות? אני גרה בירושלים 2.הייתי רוצה אם אפשר לכתוב לי מה זה יכול להיות?! אפילו רק השערה אני מאוד מפחדת! תודה רבה!!

מדובר בNIGHT TERROR' ,תופעה מוכרת ונפוצה יחסית בילדים. זה הוא מצב של פעילות המתרחשת מתוך שלב שינה עמוקה. המצב עובר מעצמו בכל פעם והילד אינו זוכר דבר בבוקר. התופעה חולפת בד"כ מעצמה לאחר תקופה. לא נדרש טיפול כל שהוא פרט להשגחה ןהגנה מפני חבלה עקב תנועה בלתי מבוקרת מתוך שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות