דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

08/10/2014 | 07:05 | מאת: גל

לאחרונה שמתי לב שבן זוגי חווה הפסקות נשימה במהלך הלילה של בערך 10 שניות , ובתדירות חוזרת על עצמה.הוא נוחר ואחרי כל ההפסקה חוזר לנחור. לא מדדתי את משך הזמן המדויק אבל זה נראה משמעותי ולא סדיר. למרות זאת כשהוא ישן ברצף 8 שעות הוא מרגיש עירני מספיק לתפקד לאורך יום שלם.. אם ישן פחות מ7 שעות הוא ישנוני לגמרי. האם יש מקום לפנות למעבדת שינה? מה הם הסיכונים הקיימים בהפסקות כאלה בנשימה ?

בהחלט מומלץ לבצע בדיקה במעבדת שינה. בעניין הדיון בסיכונים יהיה מקטם לדון בהתאם לדרגת החומרה כפי שתוגדר במעבדה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות