תופעות לוואי של מלטונין

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/09/2014 | 10:15 | מאת: פרפר לילה

שלום בת 35, בשל שעון שינה מאוחר ויקיצה מוקדמת לעיתים קיבלתי מלטונין 5 מ"ג מרופא במכון שינה. אני מתעוררת עם כאבי ראש חזקים דמויי מיגרנה שעוברים אחרי זמן ממושך מהיקיצה. האם הכאבי ראש אמורים לחלוף עם הזמן או שמא המינון או המלטונין לא מתאימים? בעבר קיבלתי כדורי שינה שגם השפיעו לרעה לאחר היקיצה (כאבי ראש, עייפות, תחושת כבדות). תודה

כאבי ראש אינם מוכרים כתופעת לואי של מלטונין. בכ"ז כדאי לנסות הפחתת המינון או מעבר לצירקאדין המשתחרר בגוף באופן מבוקר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות